1. Bienvenue sur Bonjourchine.com, le 1er forum francophone sur le travail, les études et le voyage en Chine.

    Pour poser une question ou répondre à une discussion déjà ouverte, inscrivez vous. C'est facile, rapide et gratuit !

    Cela vous permettra de sucroit de ne plus avoir de pub qui s'affiche à l'écran (0 pub pour les membres du forum!).
    Rejeter la notice
  2. Il est important d'être conscient que le statut de stagiaire n'existe pas réellement pour les étrangers dans la plupart des provinces de Chine.

    Pour plus d'infos, voir : Stage en Chine / à Shanghai : légal ? quel visa ?

    Rejeter la notice

Recherche Chef De Cuisine

Discussion dans 'Annonces - Emploi à Pékin et Stages' créé par ClémentPaix, 7 Octobre 2012.

  1. ClémentPaix

    ClémentPaix Membre Bronze

    Inscrit:
    13 Octobre 2008
    Messages:
    7
    Localité:
    tianjin
    Ratings:
    +0 / -0
    Good Morning,

    French Brasserie Brand is looking for foreigners Chef.
    Our Company existing in China for more than Ten years now, as we opening many new restaurants and are looking for more European Chefs.
    We are operating in North of China but will grow up in mainland China very soon.
    The job consist to work with the executive Chef to help, improve, offering consulting, and make some training. We are looking for someone serious who can project with us for the future of our company.
    The menu of the restaurant is mostly french dishes ( Lobster, Foie-gras, Angus Beef, Alaska Crab, Seefood)
    Interesting work conditions and salary.
    Please forward your resume and experience to clement.paix@gmail.com.
    We will reply you soon

    Clement PAIX
     
  2. unamiaxian

    unamiaxian Membre Bronze

    Inscrit:
    17 Août 2012
    Messages:
    36
    Localité:
    Xi'An
    Ratings:
    +0 / -0
    Angus beef and alaska crab are effectively 'mostly' french.
    thank you clement
     
  3. ClémentPaix

    ClémentPaix Membre Bronze

    Inscrit:
    13 Octobre 2008
    Messages:
    7
    Localité:
    tianjin
    Ratings:
    +0 / -0
    There is some Angus beef wha has been raised in France, there is also wagyu in france. Anyway, mostly French means more French cuisine than Traditional cuisine.
     

Partager cette page